Vabilo na Valilnico idej

10
03 apr2018
279

MC Litija 10.04.2018 ob 17:00

LITIJA – Na ZLHT regionalnem centru in Mladinskem centru Litija želimo spodbuditi zaposlovanje in delo mladih v nevladnih organizacijah, zato organiziramo Valilnico idej, ki je namenjena mladim in nevladnim organizacijam. Vabimo te, da se nam pridružiš v torek 10.4. 2018 ob 17.00- 18.30 v Mladinskem Centru Litija na Ponoviški cesti 12.

Valilnica idej je namenjena :

- spoznavanju mladih z delom in vizijo društev

- zbiranju in snovanju idej

- spoznavanju z potencialnimi razpisnimi priložnostmi za društva

- povezovanju mladih z društvi

Delo v nevladnih organizacijah je lahko odlična priložnost za nabiranje izkušenj, pridobivanje kompetenc ter dostikrat predstavlja odskočno desko za druge zaposlitvene priložnosti. Delati nekaj kar te veseli, motivira in obenem vračati v družbo s sodelovanjem v družbeno koristnih aktivnostih je tista dodana vrednost za mlade, ki dostikrat predstavlja razliko med klasičnimi oblikami zaposlovanja in delom v društvih. Društva so lahko zaposlovalci in mladi lahko aktivno prispevajo k kreiranju delovnih mest pisanim njim na kožo. Valilnica idej je namenjena druženju mladih s predstavniki nevladnih organizacij ter »valjenju« projektnih idej s skupnim ciljem, da se te ideje tudi realizirajo skozi prijave na razpise in na ta način odprejo vrata novim zaposlitvenim priložnostim za mlade.

Prijave na valilnico zbiramo na tej povezavi. Za več informacij pišite na barbara@consulta.si ali pa nas kontaktirajte na 059 927 616.

Vabljeni da se nam pridružite mladi, mladi po srcu ter seveda nevladne organizacije, ki bi se želele na srečanju predstaviti in motivirati mlade, da se vam pridružijo pri izpolnjevanju vaše vizije. S seboj prinesite dobro voljo ter odprte glave in prazne želodčke.

Vir in foto Mladinski center Litija

Dogodek

Dne: 10.04.2018 17:00 ob 17:00
Kraj: MC Litija

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Lokalno

Sorodni članki

Avtorji