V Hišo mladih prihaja 10 podjetnikov!

tomažslika
26 apr2018
307

AJDOVŠČINA – Na Inštitutu za mladinsko politiko, v sklopu projekta 10 podjetnih, prirejajo pogovorne večere na temo podjetništva.

V številnih medijih lahko beremo zgodbe o uspehu podjetnikov. Velikokrat pa je v teh zapisih izpuščen najpomembnejši del na področju podjetništva. To je trdo delo, tveganje, znoj in negotovost. Z desetimi povabljenimi podjetniki, se bomo pogovarjali prav o tem – kako s trdim delom in zaupanjem v svoje znanje premagati ovire. Slednji nam bodo zaupali svoje zgodbe o vzponih in padcih v njihovih karierah. Inštitut za mladinsko politiko želi s projektom 10 podjetnih sporočiti vsem mladim, da je za uspeh v življenju potrebna potrpežljivost in vztrajnost na vseh področjih, kjer so dejavni. Poleg tega želijo mlade posameznike spodbuditi k razmišljanju o svoji podjetniški karieri. V Hiši mladih bodo predstavili 10 uspešnih podjetnikov z različnih področij. Vsak od njih ima zanimivo zgodbo, ki jo je pripravljen deliti med obiskovalci.

Podjetniški večeri bodo potekali vsak drugi četrtek med 26. 4. in 5. 7. ter 30. 8. in 11. 10. ob 20.00 uri. Vljudno vabljeni v MC Hiša mladih že na prvi večer 26. 4, ko se nam bo pridružil Tomaž Kavčič iz gostilne Pri Lojzetu iz dvorca Zemono. Več o samem dogodku si lahko preberete na facebook strani TUKAJ.

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.«

logotipi
Vir in foto: Inštitut za mladinsko politiko Ajdovščina

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji