Ustvarjalne sobote se poslavljajo do jeseni

29060803_821083438075460_4457304662574328189_o
23 apr2018
438

LAŠKO – V ŠMOCL-u, Študentskem, mladinskem in otroškem centru Laško, smo vse od januarja, pa do konca aprila pripravljali Ustvarjalne sobote za otroke. Ustvarjalne delavnice so bile res namenjene predvsem otrokom, veseli pa smo bili tudi družbe odraslih, ki so želeli z ustvarjalnostjo nahraniti svojega notranjega otroka. Vsakič smo se potrudili, da smo obiskovalce naučili različnih likovnih tehnik in sprostili njihovo kreativnost. Z delavnicami smo seveda obeležili tudi aktualne dogodke, kot so bile olimpijske igre, Gregorjevo, materinski dan, mednarodni dan Zemlje in drugi.

Skupaj smo ustvarjali iz odpadnih materialov, spoznavali quilling tehniko, namakali roke v barve in tako ustvarjali prave umetnije, gradili vilinsko mesto, delali pustne maske in še in še. Vse delavnice so bile dobro obiskane, otroci in njihovi starši, pa so na njih resnično uživali.

Minulo soboto smo s projektom Ustvarjalne sobote sicer za enkrat zaključili, na njih pa se nam boste lahko ponovno pridružili v jesenskih dneh. Z zaključkom tega projekta vseeno še ni konec dogajanja, saj nas do jeseni čaka še veliko različnih dogodkov, ki jih pripravljamo za otroke, mlade in odrasle. Spremljajte nas torej še naprej, saj bo poletje še zelo zabavno.

Vir in foto: Društvo študentski, mladinski in otroški center Laško

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Lokalno Novice

Sorodni članki

Avtorji