Tečaj portugalščine

portugalščina
06 apr2018
172

MARIBOR – V sredo, 11. 4. 2018, ob 18:00 te vabimo v INFOPEKO na prvo srečanje tečaja portugalščine. Brezplačna srečanja so namenjena vsem, ki bi rade_i spoznale_i državo Portugalsko in portugalščino. Prijaviš se lahko do 10. 4. 2018 na naslov infopeka@infopeka.org ali 02 300 68 50, 041 481 246. Število mest je omejeno.

Ali si pripravljen_a na prve korake učenja novega jezika? Si morda pomislil_a na portugalščino? Na jezik ljubezni, jezik v katerem so ustvarjali Fernando Pessoa, José Saramago in Luís de Camões? Portugalščina je šesti največji jezik po številu govork_cev (250 milijonov) in najbolj razširjen jezik Južne Amerike.

Bodi pogumen_a in se pridruži našemu tečaju, kjer bomo skozi igre, glasbo, hrano spoznavale_i osnove portugalske slovnice in književnosti. Prav tako bomo raziskovale_i portugalsko zgodovino, kulturno in politično dogajanje.

Rafa Peláez, EVS prostovoljec v Pekarni Magdalenske mreže, ki živi v Lizboni, te bo popeljal skozi portugalsko kulturo, jezik, družbo … Je diplomiran geograf, magistriral pa je iz mednarodnih migracij na Portugalskem

Srečanja bodo potekala vsakih 14 dni in bodo sestavljena iz serije predavanj ter jezikovnih delavnic. Potrebno je znanje angleščine.

Vem, diverte-te e aprende português connosco!

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča avtorja/jev. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebujejo.

Vir in foto: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji