Skupaj lahko korak po korak spreminjamo svet korak po korak

Copy of ustvarjalne sobote
05 apr2018
321

Laško 07.04.2018 ob 9:00

LAŠKO – Prihaja Dan za spremembe, vseslovenska akcija, ki jo že devetič organizira Slovenska filantropija, in akciji se bomo pridružili tudi v Laškem. Pri vseh aktivnostih, ki bodo potekale tisti dan, bo sodeloval tudi Študentski, mladinski in otroški center Laško – ŠMOCL.

Copy of ustvarjalne soboteSodelovali bomo na 3. Olepševalni akciji, v sklopu katere bomo očistili in polepšali naše mesto. Seveda pa tudi to soboto ne bomo pozabili na naše Ustvarjalne sobote. Tokrat bo ta izjemoma na prostem.

Ob 9h zjutraj se bomo dobili na vrtu Savinja, kjer bomo ustvarjali različne izdelke iz odpadnih materialov. Zabavno in koristno bo. Starše pozivamo tudi, da s seboj prinesejo kaj odpadnega materiala iz katerega bomo lahko ustvarjali.

To pa ne bo edini projekt, kateremu se bomo pridružili v soboto. Sodelovali bomo namreč tudi na dogodku, na katerem se bodo predstavila različna društva iz občine Laško – tudi naše. Na parkirišču za Kulturnim centrom Laško bodo namreč, od 10. do 14. ure, stale stojnice, na katerih se bodo društva predstavljala, ob vsem tem, pa se bodo dogajale še številne aktivnosti.

Vabljeni, da se nam pridružite pri vseh projektih.

Vir in foto: Društvo študentski, mladinski in otroški center Laško

Dogodek

Dne: 07.04.2018 9:00 ob 9:00
Kraj: Laško

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Lokalno

Sorodni članki

Avtorji