Novosti v donacijski shemi TechSoup Slovenija Za nevladne mladinske organizacije

techsoup_logo
11 apr2018
240

LJUBLJANA – Donacijska shema TechSoup s 1. aprilom 2018 uvaja novosti, ki so vezane na spremenjene pogoje naročanja nekaterih izdelkov programske opreme za nevladne mladinske organizacije. Prav tako so na voljo nove donacije storitev v oblaku kot so SLACK for Nonprofits in platforma Benevity.

Naj omenimo še to, da od lanske jeseni lahko spremljate naš blog TechSoup Slovenija – Ustvarjanje zgodb, kjer najdete tako novice o novostih kot tudi koristne informacije in navodila o izdelkih, ki so na voljo, o tem, kako jih namestiti, različne video povezave in obvestila o dogodkih, natečajih itd.

Poglavitna novost je registracija v Microsoft for Nonprofits (za storitve v oblaku kot je Office 365).

Za ogled paketov kliknite na: Paketi in cene

Organizacije, tudi tiste, ki so že potrjene s strani TechSoup Slovenija, vabimo, da se registrirajo na spletni platformi Microsoft za neprofitne organizacije. Večina že upravičenih organizacij bo v primeru, da se podatki ujemajo s podatki registracije na platformi TechSoup, samodejno potrjenih in ne potrebujejo prilagati dodatnih dokazil. Za pridobitev Office 365 za neprofitne organizacije obiščite: https://nonprofit.microsoft.com/#/register

Vašo organizacijo prijavite v program TechSoup Slovenija tako, da izpolnite spletni obrazec. V primeru, da je vaša organizacija upravičena do donacij programske opreme, boste lahko oddali naročilo za prejem produktov prek naše spletne trgovine. Preko donacijske sheme TechSoup Slovenija lahko naročate donacije različnih ponudnikov programske opreme: Microsoft, Adobe, Autodesk, Bitdefender, Symantec, CleverReach.

Na voljo so operacijski sistemi, programi namizja, strežniški programi, programi varovanja podatkov in opreme, programi za oblikovanje vključno s 3D oblikovanjem.

logo-sl

TechSoup Slovenija opravlja tudi verifikacijo nevladnih organizacij za donacije storitev v oblaku pri donacijah Microsoft Office 365  (Nonprofit Business Essentials, Nonprofit Business Premium, Nonprofit E1, Nonprofit E3, Nonprofit E5), Google za neprofitne organizacije (AdGrants, Google Apps in YouTube za neprofitne organizacije), Slack in Benevity.

Novosti in spremembe si lahko ogledate preko spodnjih povezav:

Slack je prenosljiva programska oprema, ki je temelj za uspešno timsko delo. Naredite svoje delo preprostejše, prijetnejše in produktivnejše.

Registrirajte se na platformo Benevity. Z registracijo na Benevity postanete potencialni prejemnik sredstev za vaše projekte.

S 1. aprilom 2018 je pri Microsoftovem programu donacij prišlo do sprememb. Kaj se je spremenilo, si lahko preberete na TechSoup Slovenija – Ustvarjanje zgodb.

Več o novostih si lako preberete na TechSoup Slovenija pod najnovejšimi članki in se naročite na blog TechSoup Slovenija – Ustvarjanje zgodb. Tako boste enkrat na mesec prejeli obvestilo o novostih pri TechSoup Slovenija.

recosi-logo2-720x150

TechSoup Slovenija že drugo leto uspešno sodeluje s socialnim podjetjem, RecosiTech, kjer imajo člani Techsoup Slovenija dodatnih 10% popusta pri nakupu njihove obnovljene računalniške strojne opreme.

Recosi je Microsoftov licenčni partner, kar pomeni, da so njihovi računalniki profesionalno očiščeni vseh podatkov in naloženi z novo Microsoftovo licenčno programsko opremo, kar omogoča možnost prodaje vrhunskih rabljenih računalnikov priznanih blagovnih znamk HP, Dell, Lenovo, Toshiba ter tablice in telefone Apple po občutno nižjih cenah.

logotip_misss_barvni

Vir in foto: Zavod MISSS

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji