Najboljši slogan

natecaj-slogan2018
26 apr2018
325

SLOVENIJAMladinski svet Slovenije v okviru kampanje Partycipiraj razpisuje natečaj za najboljši slogan na temo spodbujanja aktivnega državljanstva in politične participacije.

Mladinski svet Slovenije išče najboljši slogan, ki bo spodbujal mlade k udeležbi na prihajajočih državnozborskih volitvah v Republiki Sloveniji in izpostavljal probleme s katerimi se soočajo mladi. Najboljši slogan, ki ga bo izbrala strokovna komisija Mladinskega sveta Slovenije izmed prispelih sloganov, bo natisnjen na majice, ki jih bo Mladinski svet Slovenije uporabil za motiviranje mladih k politični participaciji in aktivnemu državljanstvu. Sprejemamo slogane v obliki besedila ali grafične podobe, primerne za tisk na majico.

Zmagovalec natečaja bo za nagrado za najboljši slogan prejel deset vstopnic za vstop v WOOP! Trampolin park Ljubljana na Leskoškovi cesti 3 v Ljubljani.

Predloge za najboljši slogan kampanje Partycipiraj sprejemamo najkasneje do četrtka, 3. maja 2018, na elektronski naslov partycipiraj@mss.si .

Več o natečaju si lahko preberete tukaj.

Vir in foto: MSS

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji