Iščemo mladinskega delavca_ko za delo s šolskimi skupinami

Iščemo mladinskega delavca_ko
04 apr2018
250

SLOVENIJA – Te zanima delo z mladimi, veš, kaj je Agenda 2030, in znaš voziti avto? Beri naprej.

V Amnesty International Slovenije iščemo zunanjega sodelavca ali sodelavko, ki bo v okviru projekta »Start the Change«, namenjenega mladim med 15. in 24. letom ter njihovim pedagogom, prevzel_a vlogo mladinskega delavca_ke. Delo bo predvidoma potekalo po fleksibilnem urniku v obsegu približno 40 ur na mesec od septembra 2018 do junija 2019 z možnostjo podaljšanja do junija 2020.

Novi sodelavec ali sodelavka bo koordiniral_a delo mladinskih skupin na različnih šolah po Sloveniji, ki z nami sodelujejo na področju Agende za trajnostni razvoj do leta 2030. Mladim in sodelujočim učiteljem bo na voljo za podporo pri načrtovanju in izvedbi njihovih lastnih aktivnosti, za motiviranje mladih v mladinskih skupinah ter koordiniranje njihovega sodelovanja z Amnesty International.

Podrobnosti o razpisanem delovnem mestu najdete na tej povezavi, besedilo razpisa si lahko tudi prenesete. Prijavo pošljite v elektronski obliki na sola@amnesty.si do vključno 30. 4. 2018 ali po pošti na naslov Amnesty International, Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana.

Vir in foto: Amnesty International Slovenije

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji