INFO dan v Mladinski postaji Moste

16 Apr2018
200

Vse, kar ste hoteli vedeti novega, lahko izveste ta dan!

LJUBLJANA – Tudi letos bomo v Mladinska postaja Moste imeli prav “spešl” dan, na katerem ti bomo zaupali, kaj vse bomo počeli v 2018! Predstavila se bo ekipa, projekti, možnosti za prostovoljno udejstvovanje in sodelovanje ter predvsem možnosti zate! Zato je ta dan več kot primeren, da se ga udeležiš, če si želiš v tem letu aktivno pristopiti h kateremu izmed projektov oz. programov, ki se bodo odvijali po Ljubljani.

Kje: Tržnica Moste (1. nadstropje), Zaloška cesta 55, 1000 Ljubljana
Kdaj: 19. 4. 2018 od 16:00 – 20:00

Obljubimo, da bo celo leto razgibano, zabavno in produktivno. Predvsem pa verjamemo, da se pri nas najde za vsakogar nekaj, tako za družboslovce kot tudi naravoslovce. 🙂

Se veselimo. Smo malo skrivnostni, ampak verjamemo, da je četrtek dan, kjer se spoznamo in ti povemo o tem, kdo smo, kaj počnemo, kako smo začeli in kje se najdeš v tej zgodbi tudi ti. Vabljen/a! Pripelji svoje kolege/ice in naj bo leto 2018 pisano tudi zate, pa to skupaj z nami!

Ekipa Mladinske postaje Moste
Dogodek podpirajo: Oddelek za mladino MOL, Urad za mladino Slovenije, Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Vir in foto: Združenje mladih, staršev in otrok Sezam

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji