“Heroji furajo v pižamah” navdih drugim

Vir in foto: Društvo študentov Brežice
14 apr2018
185

BREŽICE – Društvo študentov Brežice bo v herojskem duhu poskrbelo za brezplačen in varen prevoz mladih z avtobusom z/na koncert Big Foot Mama in Queen Real Tribute, to soboto, 14. 4. 2018.

Z iniciativo »Heroji furajo v pižamah«, ki je potekala v več fazah in na nacionalnem ter lokalnem nivoju, smo se lotili reševanja problematike vožnje pod vplivom alkohola ter drugih prepovedanih psihoaktivnih snovi (PAS) med mladimi starosti 15 – 29 let.

Eden izmed pomembnejših korakov projekta je tudi povezovanje z lokalnimi skupnostmi in mladinskimi organizacijami ter implementacija preventivnih aktivnosti, ki pripomorejo k zmanjšanju škodljive rabe alkohola in vožnje pod vplivom alkohola med mladimi. Tukaj igrajo pomembno vlogo tudi organizatorji prireditev, ki lahko poleg zabave poskrbijo še za varen prevoz mladih z/na koncert(a) ter tako pomembno prispevajo k prometni varnosti!

Lani smo iniciativo med drugim aktivno širili tudi v Občini Brežice in veseli smo, da so naša prizadevanja že obrodila sadove. Društvo študentov Brežice bo namreč v herojskem duhu, poskrbelo za brezplačen in varen prevoz mladih z avtobusom z/na koncert Big Foot Mama in Queen Real Tribute to soboto, 14. 4. 2018.

Mladi, poslužite se brezplačnega prevoza in poskrbite za svojo varnost! Hitro se prijavite na bit@drustvo-dsb.si!

Vir in foto: Društvo študentov Brežice

Vir in foto: Društvo študentov Brežice

ir in foto: Zavod Vozim

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji