Dan Erasmus+: Mladi v akciji Kdo so današnji mladi? Kaj jih motivira?

30704939_1307321589369005_5085407904905263289_n
20 apr2018
303

SLOVENIJA – Za mladinsko delo so vprašanja, v čem mladi vidijo smisel, kaj jim povzroča veselje, kaj jih dejansko zanima, ključnega pomena. Živimo v času, ko se v vsakdanji kulturi mladih odpirajo številna vprašanja na področju motiviranosti.

Ali v prostoru mladinskega dela obstajajo možnosti za kompenzacijo primanjkljajev, ki jih mladi doživljajo na poti odraščanja in osamosvajanja? Ali poznamo dinamiko in pomen procesov (psiholoških, družbenih) za razumevanje trenutnega stanja med mladimi?

Na ta in druga vprašanja bomo iskali odgovore z dr. Albertom Mrgoletom, ki bo izvedel predavanje z naslovom »MLADI generacije Z: kdo so in kaj jih motivira«.

Predavanju bo sledila okrogla miza “Nič o mladih brez mladih. Kaj pa, ko mladi nimajo interesa za sodelovanje?”. Na njej bodo sodelovali strokovnjaki z različnih področij, tako iz mladinskega sektorja kot tudi širše.

Program je na voljo tukaj!

Prijavnica je na voljo TUKAJRok za prijavo je 3. maj 2018!

Vabljeni!

Predavanje in okrogla miza sta organizirana kot javni del sicer zaprtega celodnevnega dogodka Dan Erasmus+: Mladi v akciji, ki bo upravičencem programa Erasmus+: Mladi v akciji ponudil priložnosti mreženja, učenja in iskanja skupnih odgovorov v povezavi s tematikami, pomembnimi za program in izvedbo projektov, hkrati pa bodo lahko med seboj izmenjali izkušnje in si tako omogočili kakovostnejšo izvajanje svojih projektov.

Vir in foto: uredništvo mlad.si (vir: Movit)

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji