Zimske počitnice kot prostovoljci MC Krško

dav
08 mar2018
549

KRŠKO – V tednu od 26. 2. do 2. 3., ko so v šoli potekale zimske počitnice in jih večina preživi na sneženih strminah, nas je nekaj prostovoljcev MC Krško svoj čas posvetilo otrokom, ki so vsakodnevno obiskovali naš mladinski center, mi pa smo pod mentorstvom za njih pripravili nepozabna doživetja.
Čez teden so v MC Krško potekale različne aktivnosti, ki so obsegale igro na snegu, ples v dvorani, igranje družabnih iger, ustvarjalne delavnice ter podobno. En cel dan smo namenili tudi obisku mestnega muzeja, vsakodnevno pa smo se skupaj z otroci neizmerno zabavali in res ujeli kot skupina. Naša mentorica Monika nas je vseskozi odlično vodila skozi delavnice ter tudi nam namenila čas za učenje in evalvacijo.
Kljub temu, da so otroci vsakodnevno napolnili naš center, nam ni bilo težko obvladovati skupino saj so bili otroci pripravljeni sodelovati na aktivnostih, najbolj pa smo uživali v izdelavi sluzi, vrtavk ter v igri na snegu. Punce so se našle v gimnastiki in plesu, fantje pa je navdušil sluz, dobra hrana ter družabne igre. Vsi navzoči smo bili navdušeni nad tako preživetimi počitnicami, saj smo spoznali nove prijatelje ter tudi počitnice so nam hitro minile.
Zelo se veselimo nadaljnjih delavnic in aktivnosti na katerih se bomo lahko pridružili kot mladi prostovoljci Mladinskega centra Krško.
V prilogah nekaj utrinkov iz aktivnosti ter risbice otrok, ki so jih namenili portalu mlad.si
Ekipa prostovoljcev MC Krško v sestavi: Adis Bajrovič, Patricia Vintar, Katarina Ledinek, Zala Preskar, Zarja Zidarič Petrovič, Monika Maček in Andreja Plevanč

Vir in foto: MC Krško

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji