Srebro in bron v Zasavju

20180306_172007
12 mar2018
1,166

HRASTNIK – V torek, 6. 3. 2018, je v prijetno okrašenem ambientu Steklarne Hrastnik pozno popolne potekala podelitev priznanj MEPI v Hrastniku. Tako so v Zasavju že drugič podelili bronasta in prvič srebrna priznanja srednješolcem Srednje šole Zagorje (4 bronasta in 2 srebrni priznanji), Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje (7 srebrnih) ter Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje (1 srebrno).

Program dogodka so z različnimi glasbenimi in zabavnimi točkami popestrili dijaki, MEPI mentorji in inštruktorji, ki so ob podpori lokalnih organizacij zaslužni, da program uspešno deluje, se razvija in bogati življenje zasavske mladine. Priznanja je podelil direktor za kadre in splošne zadeve Steklarne Hrastnik, ki je bila tudi gostiteljica dogodka, Ivan Papič v sodelovanju z ravnatelji omenjenih srednjih šol. Dosežke ob zastavljenih ciljih mladih so s svojo udeležbo počastili tudi župan Občine Hrastnik, Miran Jerič podžupanja Občine Trbovlje, Maja Krajnik, direktor občinske uprave Zagorje: Rudi Medved, Ema Češko, ravnatelj Britanske mednarodne šole v Ljubljani, Karl Wilkinson, Andreja Anžur Černič, direktorica zavoda MEPI  in Ana Kocjančič, vodja razvoja MEPI.

Program podelitve se je ob prijetnem vzdušju v zgodnjih večernih urah zaključil s pogostitvijo Steklarne Hrastnik, lokalnim sponzorjem programa MEPI, neformalnim klepetom in predvsem z željo po srečanju s podobnimi motivi kmalu.

Vir in foto: MEPI

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Lokalno Novice

Sorodni članki

Avtorji