Klub prostovoljcev Zavoda Voluntariat je ponovno v mestu

clubofvolunteers-newsize
19 mar2018
186

LJUBLJANA – Na voljo je ogromno priložnosti kjer mladi lahko okrepimo in pridobimo različne kompetence. Ker pa verjamemo, da smo tudi mi tisti, ki lahko tudi veliko damo, imamo zate en izziv. Kako bi se ti zdelo, če bi lahko svoje znanje in veščine nadgradil_a in obenem pripomogel_la k opolnomočenju lokalne skupnosti in ozaveščanju na področju trajnosti, globalne pravičnosti, medkulturnega dialoga, človekovih pravic?

Imaš nore (ali pa ne tako nore :)) sposobnosti, znanje, veščine, ki bi jih lahko uporabil_a pri promociji vrednot miru? So ti pri srcu teme trajnosti in okoljske pravičnosti in bi rad_a organiziral_a dogodek na to temo? Velikokrat razmišljaš o globalni pravičnosti in iščeš rešitve? Nimaš popolnoma jasne ideje kaj bi počel_a, ampak si vseeno odprt_a za nove ideje, sodelovanja?

V aprilu se vračamo v mesto in lepo pozdravljamo vse, ki bi si želeli z nami soustvarjati dogodke, projekte, se družiti v mednarodnem okolju, diskutirati in še mnogo več. Podroben opis Kluba najdeš tukaj, v primeru kakršnihkoli vprašanj pa kontaktiraj EVS prostovoljko Loredano na club.of.volunteers@gmail.com. Sporoči nam, če se boš udeležil_a prvega srečanja, ki bo v sredo, 28.3. ob 17.30 tukaj

*Aktivnosti kluba se bodo izvajale v angleškem jeziku.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji