Delavnica odpravljanja treme Brezplačna delavnica: "Strah in trema"

Delavnice v Aktivatorju-splosno
20 mar2018
300

Aktivator, ulica Dušana Kvedra 23 v Šentjurju 26.03.2018 ob 9:00 do 26.03.2018 15:00

ŠENTJUR – Neprijetni telesni občutki kot so suha usta, potne roke, potenje, tresoč glas, prazna glava … strah in trema, ki se pojavita, ko smo na razgovoru pri potencialnem delodajalcu ali pa v za nas pomembnih življenjskih situacijah, pa se zaradi njiju ne zmoremo primerno predstaviti ali izraziti kot bi želeli ter pokazati kaj znamo in zmoremo. Na delavnici bodo udeleženci spoznali tehnike za odpravo treme in strahu v različnih življenjskih situacijah, da bodo lahko v prihodnje samozavestno stali pred delodajalcem oz. se suvereno spopadli z izzivi in situacijami, kjer je potreben “nastop”.

O mentorju:
Izvajalec Gregor Završnik, NLP Trener, NLP Coach in predavatelj s področja osebnostne rasti, komunikacije ter učenja učenja. Diplomiral je na Univerzi v Ljubljani in ima več kot 20 let izkušenj z izobraževanjem odraslih, ki si jih je nabiral v gospodarstvu. Tam se je naučil, kako podajati znanje skozi aktivnost, da si ga udeleženci zapomnijo, saj se učijo skozi izkušnje. Kot eden izmed redkih v Sloveniji se je učil pri obeh soustanoviteljih NLP-ja Johnu Grinderju kot tudi pri Richardu Bandlerju, pri katerem se je tudi izobrazil za NLP trenerja in pridobil znanja iz prve roke. Izobraževal se je tudi na področju hipnoze pri Stephenu Gilliganu in na NLP Mindsystems inštitutu v Munchnu, kjer je postal tudi NLP Learning Coach. Gregor je poleg izvajanja NLP tečajev tudi avtor več programov za osebnostno rast in komunikacijo tako v osebnem kot tudi poslovnem svetu.

Prijave:
Rezerviraj si svoje mesto. Prijave zbiramo do vključno petka, 23. marca, na 03/747-18-01 ali na mladi@ra-kozjansko.si

Več informacij in prijave:
Mladinski center Šentjur
03/747-18-01 ali mladi@ra-kozjansko.si

Delavnica poteka v okviru projekta Ključ. V projektu za večjo zaposljivost mladih “Ključ” sodelujemo organizacijska enota RA Kozjansko – MC Šentjur, Mladinski center Trbovlje (vodilni partner in koordinator), RRA Zasavje, MC Zagorje ob Savi, MC Šmocl Laško in Katapult Trbovlje.​
Ključ-financerji

Vir in foto: Razvojsna agencija Kozjansko

Dogodek

Dne: 26.03.2018 9:00 ob 9:00
do: 26.03.2018 ob 15:00
Kraj: Aktivator, ulica Dušana Kvedra 23 v Šentjurju

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Lokalno

Sorodni članki

Avtorji