Dan za spremembe v Litiji Povezujemo skupnost

PASICA_578x289-01
15 mar2018
474

Dan za spremembe 2018 bo potekal v soboto, 7. aprila.

LITIJA – Vseslovenska prostovoljska akcija Dan za spremembe je nastala z namenom spodbujanja ljudi, da aktivno pristopijo k spreminjanju potreb določene skupnosti. Slovenska filantropija spodbuja aktivno participacijo pri projektih ter razvijanje medsebojnega sodelovanja. Tako že vse od leta 2010 v začetku pomladi skušajo prebivalce Slovenije nagovoriti, da stopijo iz ustaljenih smernic, zavihajo rokave in za en dan postanejo prostovoljci. Na ta dan se o prostovoljstvu ne le pogovarjamo, ampak se lotevamo konkretnih dejanj.

Letos se bodo v okviru Dneva za spremembe po vsej Sloveniji organizirale akcije, ki bodo spodbujale in širile povezovanje, predvsem znotraj lokalnih skupnosti. Letošnji dan za spremembe poteka pod geslom POVEZUJEMO SKUPNOST.

V Litiji se bomo tudi letos lotili urejanja okolice Mladinskega centra Litija. Pobarvali in pokrpali bomo ograjo, uredili parkirišče, na novo zasadili jagode in pripravili skupnostno kosilo. Če se nam želite pridružiti nam lahko pišete na info@mclitija.si ali pokličete na 051 443 410. Za več informacij o akciji redno spremljajte našo spletno stran in naš FB profil.

Vir in foto: Mladinski center Litija

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Aktualno Dogodki Lokalno

Sorodni članki

Avtorji