2. dan Festivala Tresk #9: Klubski večer w MO VIBEZ

Tresk_event_faceboo_v22
15 mar2018
234

Klub K4 16.03.2018 ob 22:00 do 17.03.2018 05:00

Radio Študent predstavlja:
Festival TRESK #9
Obračun glasbe in založništva

Glasbeni program:

Petek, 16. marec, K4

Mo Vibez [AUT] (RBMA, Melobass)
Žametni rožnati beatsi, namešani z mastnim basom – z Dunaja uletava Mo Vibez! We international now, fam! Z lanskim EP-jem oboroženi beatmejker prinaša lepljive vajbe dunajskega undergrounda!

Junker (Spejs)
kaluza8 (Spejs)
Tschimy (Spejs)
Pinta (Spejs)
simon$ezdie (Spejs)

Prišleki iz vesolja, ki svoje nabasirane beate začinjajo s ščepci footworka, trapa, hiphopa in vsega možnega sorodnega, bodo iz vesoljske ladje izstopili naravnost v najslavnejšo ljubljansko klet Kluba K4, sogostiteljico drugega večera letošnjega Treska.


Čunfa (TRITE)
Whynnel (Heroic/ Loot The Poor)
️ Cookie (Trillity)

Z Obale v Ljubljano! Iz ulic v klube! S streh v klet (na Kersnikovi)! Ogenj domačega klubskega basa bodo pomagali nosili sveti trije elektronski princi, ki bodo zastopali barve klubskih kolektivov Trite, Heroic/Loot the Poor in Trillity.

VJ: 5237

Vstopnina: 5€ – 00.00 – 7€

Glasbeniku piljenje lastnega izraza včasih terja tudi več let. Slednje ne drži za producenta Mo Vibez, ki v zadnjem času zaradi svojega enkratnega sloga žanje precej pozornosti. Odkar je v pariških Red Bull Studios speljal nekaj studijskih seans z legendarnim producentom Evil Needle, Mo Vibez postaja vse bolj priznan ritmoklepač. Po izdaji fantastičnega EP-ja »Vibeout Club« v začetku 2016 ga je pod drobnogled denimo vzel Josh Pan iz založbe Owsla. Odtlej Vibez na vsaki izdaji postreže s čim novim. Ob lastnih produkcijah je sodeloval z več znanimi imeni, kot so Dabow, Herzeloyde in številni drugi.

V družbi Mo Vibez bodo domači prišleki iz vesolja, ki svoje nabasirane beate začinjajo s ščepci footworka, trapa, hiphopa in vsega možnega sorodnega! Junker, kaluza8, Tschimy, Pinta in simon$ezdie bodo kot člani kolektiva Spejs skupaj z znanimi glasbeniki iz drugih domačih kolektivov ter VJ-ko – .čunfo, Whynnelom, Cookiejem in 5237 – prikorakali naravnost v najslavnejšo ljubljansko klet Kluba K4, sogostiteljico drugega večera letošnjega Treska!

Več na: http://radiostudent.si/tresk.
Kontakt: info@tresk.si.

Prvi dan festivala: 1. dan Festivala Tresk #9: Sejmišče, delavnice, koncerti

TRESK je vsakoletni glasbeno-založniški dogodek, ki predstavlja številne domače založnike, distributerje in ustvarjalce. S tradicionalnim sejmiščem, z vizualnimi natečaji, delavnicami in koncerti tematizira slovensko alternativno glasbeno sceno in plete socialno mrežo glasbenikov, vizualnih ustvarjalcev, založnikov, distributerjev, organizatorjev, medijev ter ne nazadnje podpornikov in poslušalcev.

Vir in foto: Radio Študent

Dogodek

Dne: 16.03.2018 22:00 ob 22:00
do: 17.03.2018 ob 05:00
Kraj: Klub K4
Povezava

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji