Večerja po moje s super nagradami Natečaj

salmon-dish-food-meal-46239
14 feb2018
279

SLOVENIJA – Pod okriljem Zveze potrošnikov Slovenije in Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija poteka natečaj za mlade med 15 in 30 letom starosti.

NE_zduzenjeKako lahko sodelujete? Posnemite fotografijo svoje večerje ali videoposnetek, kako jo pripravljate, in ga posredujte na nutrition@noexcuse.si. Priložite tudi recept!  Vsi izdelki morajo biti obvezno oddani v digitalni obliki. Do kdaj imate čas? Najpoznejši rok za prijavo je 17. marec 2018.Kako bodo prispevki ocenjeni? Vse prispele fotografije in videoposnetki bodo ocenjeni glede na kreativnost, vizualni izgled in seveda, kako zdrav je obrok.Kakšne so nagrade?
Prva nagrada: Zvezdar: Večerja pri mojstrih okusov (Darilni bon za večerjo v dvoje v eni od več kot 50 restavracij po vsej Sloveniji)
Druga nagrada:  Kuharska knjiga Zdravo, Tereza!
Tretja do deseta nagrada: manjše materialne nagrade

Misliš, da bi pred sodelovanjem rabil še nekaj informacij o zdravi prehrani, sestavinah in receptih? Poišči nas na Instagram profilu ali preveri spletno stran.

Natečaj “Večerja po moje” je del projekta “Študent – veš, kaj ješ”, ki ga financira Ministrstvo za zdravje, izvaja pa Zveza potrošnikov Slovenije v sodelovanju z Mladinsko zvezo Brez izgovora Slovenija.

SLOVENIA - ZPS
Vir in foto: Brez izgovora Slovenija

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji