Priložnost za delo na Irskem Za mlade, ki prihajajo s kmetij ali jih zanima delo na kmetiji

cow-1715829_1280
03 jan2018
567

ŠENTJUR – Se ukvarjaš s kmetijstvom in te zanima delo na kmetiji na Irskem ali želiš spoznati Irsko in pri tem zaslužiti? Kmetiji v okolici mesta Cork, na jugu Irske, iščeta mlade za delo na kmetiji. Gre za sodobni kmetiji s pašno živino, ki sta osredotočeni na pridelavo mleka. Iščejo mlade, ki že imajo vozniško dovoljenje, so polnoletni in prihajajo iz kmetij ali pa jih zanima delo na kmetiji ter so pripravljeni delovati timsko. Na obeh kmetijah dajejo velik poudarek skrbnemu ravnanju z živalmi, redu, čistoči ter dobro opravljenemu delu.

Prvi mesec delo na kmetiji poteka na osnovi prostovoljne pogodbe, prejmete 100 evrov nagrade na teden ter imate proste vikende. V nadaljevanju kmetiji nudita mladim zaposlitev z urno postavko 10 evrov bruto (približno 7 evrov neto) in najmanj 40-urni tedenski delovnik ter vsak drugi dela prost vikend.
Za nastanitev, prehrano in osnovno nezgodno zavarovanje mladih bo poskrbljeno s strani kmetij. Zainteresirani mladi si morajo sami pokriti stroške potovanja na Irsko.

Delo obsega:
Osnovna dela na kmetiji, avtomatizirano molžnjo krav, hranjenje telet, delo na pašnikih in travnikih, delo s traktorji in drugimi stroji ter njihovo vzdrževanje …

Kaj potrebuješ?
Potrebuješ priporočilo ali motivacijsko pismo in potrdilo o nekaznovanosti.

Več informacij in prijave:
Mladinski center Šentjur
03/747-18-01 ali mladi@ra-kozjansko.si

Vir: Mladinski center Šentjur
Foto: Pixabay

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji