Mobilna aplikacija Radia Študent RŠ APP

RŠ APP
07 dec2017
266

LJUBLJANA – Predstavljamo novo mobilno aplikacijo Radia Študent, ki omogoča celostno spremljanje vseh radijskih vsebin tudi na vaši dlani!

Gre za prvo verzijo projekta, ki je rezultat dela mladih entuziastov. Aplikacijo bomo še naprej razvijali, izboljševali in pri tem poskušali iskati nove načine, kako pomagati starim in novim poslušalcem do karseda prijetnega in enostavnega spremljanja vsebin (vesolja) Radia Študent.

Poleg predvajalnika radijskega etra vsebuje tudi arhiv vseh oddaj in ostalih vsebin s spletne strani, ki pa so po obliki prilagojene potrebam manjših zaslonov in uporabi na vsakem koraku.

Kaj je novega:

1. informacije o živem radijskem programu, ki zajemajo: seznam predvajanje glasbe (dnevna glasbena oprema), navedbo špikerja, tehnika in glasbenega opremljevalca, prikaz dnevnega sporeda in programske napovedi;

2. naročnine in obvestila: na katerokoli oddajo se lahko naročite, s čimer ne boste nikoli zamudili prispevka na spletu, ali pa vas bo aplikacija opomnila, ko bo oddaja v etru, če jo želite poslušati v živo. Če še niste prepričani, čemu bi sledili, je vedno na voljo tudi uredniški izbor.

3. deljenje vsebin z enim klikom v katero koli drugo aplikacijo oziroma obliko, ko vam je neka oddaja res všeč.

4. mestni in koncertni napovednik na praktičnem in vidnem mestu, da so vse vedno uporabne informacije na dosegu enega klika.

5. arhiv vseh oddaj, razporejenih po kategorijah, ki ste jih vajeni že s spletne strani, le da jih sedaj lahko berete kjerkoli in kadarkoli.

In nenazadnje …

6. poslušanje radijskega programa v živo v več kakovostih zvoka!

Prenesite si aplikacijo iz Trgovine Google Play >>

Vir in foto: Radio Študent

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji