Mladi za razvoj Šentjurja in Dobja Znana nagrajena dela prijavljena na 13. razpis in objavljen nov razpis za šolsko oziroma študijsko leto 2017/2018

IMG_5465-cerkev na Lopaci
07 dec2017
180

ŠENTJUR – Občini Šentjur in Dobje, Razvojna agencija Kozjansko in Študentski klub mladih Šentjur so že trinajstič nagradili raziskovalna dela mladih in osnovnih šol, prijavljenih na razpis “Mladi za razvoj Šentjurja in Dobja“, ki obravnavajo lokalno tematiko .

Na razpis za šolsko oziroma študijsko leto 2016/2017 so razpisovalci prejeli 9 nalog, od tega 2 študentski diplomski deli in 7 raziskovalnih nalog osnovnih šol. Denarne nagrade je po oceni komisije prejelo 7 prejetih del, ki bodo javno dostopna v Knjižnici Šentjur.

Nagrado za svoji diplomski deli sta prejela Aleks Senica in Dijana Kajin. V kategoriji osnovnošolskih raziskovalnih nalog pa so nagrado prejele: Osnovna šola Slivnica pri Celju, OŠ Blaža Kocena Ponikva in OŠ Dobje. Dve nagradi, za obe prijavljeni raziskovalni nalogi, je prejela OŠ Franja Malgaja Šentjur. Dijaki in podiplomski študentje na razpis niso prijavili svojih del.

Objavljen razpis za šolsko oziroma študijsko leto 2017/2018
Vabljeni k sodelovanju na 14. razpisu »Mladi za razvoj Šentjurja in Dobja«. Na razpisu lahko sodelujejo osnovne šole, dijaki, študentje in drugi mladi, stari do vključno 29 let, ki imajo stalno prebivališče v občinah Šentjur in Dobje ali se v omenjenih občinah šolajo. Razpisna dokumentacija s prijavnim obrazcem je objavljena tukaj.

Vir in foto: MCŠ

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Lokalno Novice

Sorodni članki

Avtorji