EVS in Evropska solidarnostna enota Vabilo k prijavi v Evropsko solidarnostno enoto.

europeansolidarycorp
14 dec2017
248

EVROPA – Decembra lani je Evropska unija začela z novo pobudo, Evropsko solidarnostno enoto. Cilj Evropske solidarnostne enote je vzpostavitev skupnosti mladih, ki so pripravljeni sodelovati pri prostovoljnih dejavnostih.

S sodelovanjem v prostovoljni dejavnosti preko programa EVS, ste eden tistih mladih, ki pomembno prispevajo k ustvarjanju bolj vključujoče in združene družbe, zato bi vas želeli spodbuditi, da se prijavite v Evropsko solidarnostno enoto in postanete del skupnosti enako mislečih posameznikov. Prijava vam bo omogočila dostop do vrste storitev, ki so postopoma na voljo (na primer: spletno gradivo za učenje in razvoj, podpora dejavnostim lokalne skupnosti, mreža študentov…)

Vstop v Evropsko solidarnostno enoto prav tako pomenil prednost za vaše bodoče poklice in zaposlitvene možnosti, saj bo Enota zagotovila pripravništvo ali zaposlitvene možnosti v številnih sektorjih, povezanih s solidarnostjo.

Postopek registracije je hiter in preprost, da pa je še lažje je mogoča tudi prijava preko računa, ki ga imate na družabnih omrežjih. V kolikor se želite registrirati, lahko to naredite tukaj: PRIDRUŽI SE ENOTI

Če vas zanimajo dodatne informacije o Evropski solidarnostni enoti (poslanstvo in načela, pogosta vprašanja,…), jih najdete tukaj: https://europa.eu/youth/solidarity_en

Upamo, da vas bomo kmalu našli med mladino Evropske solidarnostne enote in vam želimo bogato in lepo EVS izkušnjo!

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno Mednarodno

Sorodni članki

Avtorji