Mladi kot ON-LINE eksperti Če ne veste, kam bi se dali 26. oktobra 2017, nas pridite všečkat v živo!

23 Okt2017
480

Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana 26.10.2017 ob 9:00 do 26.10.2017 13:00

SLOVENIJAZavod Nefiks, v sklopu projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, 26. oktobra 2017 vabi proaktivne, mlade iskalce zaposlitve do 29. leta, da se udeležijo dogodka On-line eksperti.

Prijave potekajo do 23. oktobra 2017 oz. do zapolnitve prostih mest, na povezavi.

nefiks_online1Zavod Nefiks je dogodek pripravil v sodelovanju s strokovnjaki na področju spletnega učenja, samouki, ki so s samoiniciativnostjo dosegli preboj vsak na svojem področju:

Alešem Pučnikom, ki je postavil vetrnico (vetrno elektrarno) na Razdrtem;
Zdravkom Božnarjem Sebancem, kreativcem na Radiu 1;
Juretom Aljančičem in Tjašo Deu, ki jima uspeva na popularnem omrežju YouTube.

Cilj dogodka je, da bodo mladi iskalci zaposlitve iz prve roke izvedeli več o možnostih učenja na spletu. Ta opcija je dostopna prav vsem, a se je poslužuje vse premalo ljudi, saj o tej tematiki primanjkuje znanja. Spletno učenje lahko poveča iskalčevo možnost za zaposlitev, zato želimo to opcijo bolje predstaviti. Namen dogodka je, da bo vsak udeleženec domov odšel z jasno predstavo o tem, kaj spletno učenje sploh je, kako se ga lotiti in kje je mogoče najti vse potrebne informacije za začetek.

nefiks_online2

Na dogodku bo mladim iskalcem zaposlitve podrobneje predstavljen tudi projekt Nefiks zaposlitvene rešitve, katerega cilj je izboljšati kompetence mladih iskalcev zaposlitve z namenom povečanja njihovih zaposlitvenih možnosti na trgu dela s pomočjo dolgoročne obravnave, najprej v 3-mesečnem projektu Nefiksove 5ke, potem pa se 1 leto v projektu Moje kompetence. Skozi to izobraževanje razvijejo različne kompetence (IKT in mehke veščie), se naučijo delati v timu in sodelujejo z dejanskimi delodajalci.

Zavod Nefiks izvaja projekt Nefiks zaposlitvene rešitve za mlade iskalce zaposlitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
pasica NZR

Kontaktna oseba: vodja projekta NZR, Alenka Blazinšek.
Informacije o projektu so dostopne na: www.talentiran.si ali telefonski številki 040 698 915.

Vir in foto: Zavod Nefiks

Dogodek

Dne: 26.10.2017 9:00 ob 9:00
do: 26.10.2017 ob 13:00
Kraj: Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana
Povezava

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Nacionalno

Sorodni članki

Avtorji