Anketa o potrebah in željah mladih Celjanov Celjsi mladinski center za mlade pripravil obširno anketo.

20170519_125110
05 jul2017
872

CELJE - Celjski mladinski center je začel delovati v letu 2005. Vizija, kateri sledi je postati organizacija, ki se bo uspešno odzivala na potrebe mladih v prihodnosti, ter sooblikovala prostor druženja, zabave, ustvarjanja in pridobivanja novih znanj.

V sodelovanju z Mrežo MaMa smo tako pripravili dogodek Usposabljanje Medvrstniško informiranje mladih, kjer smo se pogovarjali o aktualnih potrebah mladih v lokalnem okolju. Na podlagi ugotovitev smo se odločili, da skupaj s posameznimi aktivnimi mladimi opravimo analizo potreb mladih v Mestni občini Celje. Le tako se bomo namreč lažje približali potrebam in željam mladih na Celjskem, ter jim v sklopu našega programa tudi lažje ustregli. Da lahko svojo vizijo uspešno uresničujemo še naprej in mladim v lokalnem okolju omogočimo čim kvalitetnejše aktivno udejstvovanje in prebivanje prostega časa, potrebujemo tvojo pomoč!

Reši anketo o potrebah in željah mladih na Celjskem in pomagaj sooblikovati naš program! V ta namen smo pripravili obširno anketo, ki jo lahko rešiš tukaj! Vabljeni k reševanju!

Vir in foto: Celjski mladinski center

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Ankete Lokalno Novice

Sorodni članki

Avtorji