Strukturirani dialog tokrat v Prlekiji

Dialog_komisarka_Violeta_Bulc_foto_Benjamin_Skaleras_Photography (160)
14 nov2016
1,219

PRLEKIJA –  Bliža se lokalni dogodek Strukturiranega dialoga.

11

Strukturirani dialog tokrat v Prlekiji.

Skozi poučno praktično delavnico in druženje, boste mladi dobili zanimive informacije in izrazili svoje mnenje glede dotičnega področja.

Več informacij na: +386(0)258 48 033

Delavnica bo potekala v okviru projekta strukturiranega dialoga Za družbene spremembe, ki ga organizira Mladinska mreža MaMa skupaj z Mladinskim svetom Slovenije. Projekt je sofinanciran s strani Evropske komisije. Vsebina delavnice odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih delavnica vsebuje.

Strukturirani dialog se je razvil kot metoda dela pri posvetovanju z mladimi s ciljem, da se spodbudi njihova aktivna participacija v družbi. Strukturirani dialog na področju je inštrument, s katerim se mladi, mladinske organizacije in mladinski sveti ter raziskovalci s področja mladine aktivno vključujejo v politični dialog z odgovornimi za mladinsko politiko. S tem mladim omogoča, da se seznanijo s posameznimi izzivi, izrazijo svoje mnenje in s tem oblikujejo ukrepe kot podporo političnim odločitvam, s katerimi se mladi kasneje lažje poistovetijo in jih sprejmejo za legitimne.

#Sdialog

Vir in foto: MC Prlekije – Pokrajinski center NVO

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Strukturirani dialog

Sorodni članki

Avtorji