Zaključek sezone večerov DRG

_DSC1378
30 dec2015
1,508

LJUBLJANA – Tudi letos so večeri DRG postregli s pestrim izborom mladih glasbenikov in skupin, ki sami pišejo in ustvarjajo glasbo.

Šest glasbenih večerov, štirje v začetku leta in dva na koncu, je na Rakovnik v Ljubljani, privabilo kar lepo število poslušalcev in ljubiteljev te zvrsti.

_DSC1426

Zaključek sezone večerov DRG.

Mladi, ki soustvarjajo te večere, so se redno dobivali na pripravljalnih srečanjih, kjer so skupaj z gosti načrtovali posamezen večer. Sami so poskrbeli za promocijo, grafično podobo večerov, plakatov, pripravili prostor večera.

V ekipi, ki jo sestavljajo prostovoljci, se najdejo tako mladi glasbeniki, kot tudi tehniki, ki poskrbijo za ozvočenje, osvetljavo, fotografijo, promocijo. Ekipa ima samo eno željo, da spodbuja mlade skupine in posameznike k ustvarjanju glasbe, da jim omogoči in ponudi prostor, kjer se lahko predstavijo, ter seveda razvijati DRG sceno kot del mladinske kulture.

Po končni evalvaciji večerov iztekajoče sezone, se ekipa že intenzivno pripravlja na prihajajočo, ki bo ponovno omogočila novim skupinam in posameznikom, da se predstavijo s svojimi avtorskimi skladbami.

Vir in foto: Mladinski ceh

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji