“V letu 2016: bodite aktivni državljani!” Želje in voščila mladim, s strani mladinskih organizacij in organizacij za mlade

goodwp.com_19578
28 dec2015
1,788

SLOVENIJA – Uredništvo portala mlad.si skrbi za sveže novice, dnevno, objavlja vsebine s strani mladinskih organizacij in organizacij za mlade ter skrbi za objavo aktualnih novic, ki so zanimive za bralce. Pripravlja uredniške prispevke; tako reportaže, intervjuje, mnenja, kot druge oblike novinarskih žanrov. Tudi v prihodnjem letu bo za portal mlad.si skrbela Mladinska mreža MaMa. Ob iztekajočem letu smo zbrali tudi nekaj želja in voščil mladim, s strani mladinskih  organizacij in organizacij za mlade, ki so članice Mreže MaMa in so med drugim, v preteklem letu pripravili nekaj vsebin za naš portal.

 

MC Litija

Da najdete najboljše v sebi.

Da najdete svoj prostor.

Da boste ustvarjalni.

Da vam bo vesolje naklonjeno.

Da boste čimveč leteli.

In naj bo Sila z vami.

Zavod Nefiks

V letu 2016 mladim želimo veliko novih izkušenj, novega znanja in novih idej, ki vam bodo pomagale pri uresničevanju vaših ciljev. Še naprej bodite aktivni v različnih organizacijah in razvijajte svoje talente, naučenega pa ne pozabite vpisati še v Nefiks. :) Želimo vam veliko prijetnih trenutkov ob načrtovanju karierne poti in veselja ob soočenju z novimi izzivi, tako doma kot v tujini.

MKC Slovenj Gradec

Obiskujte mladinske centre, prispevajte k programu. Povezujte se v društva. Spoznajte birokracijo, ki je neizogibna, če želite karkoli organizirati ali pa se kamorkoli prijaviti. Bodite aktivni državljani in ne obupani konformisti. Povejte na glas svoje mnenje! Upajte si in verjemite vase!

MC Krško in Zavod Ypsilon

Mladi:

- razčistite kaj si želite in to na glas povejte,

- naredite akcijski načrt,

- akcija, akcija, akcija in

- stojte za svojimi načrti in ne odstopajte od realizacije.

p.s. Pazite kaj si želite, obstaja možnost, da se uresniči!

MKC Radlje ob Dravi

Bodite aktivni na vseh področjih. Ne se skrivat, upajte si povedati kar si mislite ali kaj potrebujete in predvsem verjemite vase in uspelo vam bo, karkoli se boste lotili. Ne pozabite: vsako znanje ali izkušnja več je dodaten korak k uspešnemu ustvarjanju, življenju.

Center za mlade Domžale

Naj bo leto 2016 leto novih priložnosti in izzivov. Eksperimentirajte, drznite si, bodite ustvarjalni in se lotite izzivov, o katerih sanjate že dlje časa. Ne bojte se padcev, ker so ti lahko pogon za nove začetke in izkušnje. Naj bo prihajajoče leto polno takšnih izzivov in z njimi povezanih spominov, ki se jih boste spominjali še dolgo.

MCDD

Izkoristite svojo mladost, prosti čas in svobodne ideje… Umestite jih v programe MC, ki so vam na voljo. Da nadgradite sebe, svojim potrebam prilagodite svoje okolje in hkrati pozitivno prispevajte v lokalno skupnost. Tisto, kar iščemo ni nujno daleč stran, v nas samih je moč, da točno TISTO  tudi ustvarimo.

MC Brežice

Želimo si, da tudi v naslednjem letu naš mladinski center predstavlja stičišče vaših želja,  upov in motivacija za oblikovanje programa vaših želja. Obenem obljubljamo, da bomo prisluhnili vaših idejam in jih nadgradili z mentorstvom, da skupaj dosežemo cilj. Naj MCB postane zibelka vaših potencialov: mi smo tukaj.

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Ankete Nacionalno

Sorodni članki

Avtorji