Uredništvo portala mlad.si: SREČNO v 2016! Veselimo se sodelovanja z vami v letu 2016.

unnamed
28 dec2015
1,211

SLOVENIJA – Mladinski delavci ste bili skupaj z mladimi v letu 2015 aktivni v različnih mladinskih organizacijah, organizacijah za mlade in društvih. Skrbeli ste za načrtovanje, realizacije in negovanje idej. V uredništvu mlad.si smo vam nudili podporo s svežimi novicami, interaktivnimi reportažami, intervjuji in dnevnim objavljanjem aktualnih vsebin.

Mlad.si logo

mlad.si

V prihajajočem letu se bomo na portalu mlad.si še bolj zavzeli in se še močneje povezali z vami ter skupaj z vami pripravljali različne aktualne vsebine (intervjuje, mnenja, reportaže, novice, napovedi, kolumne, vesti, članke), jih nadgradili s foto in video materialom ter sledili smeri, ki smo jo zastavili v iztekajočem se letu.

Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vse vaše vsebinske prispevke, s katerimi ste prispevali k razvoju mladinskega sektorja ter naredili veliko za izboljševanje položaja in prepoznavnosti ter vloge mladinskih organizacij in organizacij za mlade ter mladih v Sloveniji.  Zavedamo se, da učinkovite prenove portala brez vas ne bi bilo, zato zahvala tudi za vaše sodelovanje z nami ter vaše obveščanje, za vaš čas, energijo, voljo, doslednost in argumentirano kritičnost takrat, ko nas prebirate.

Veselimo se prihodnjega sodelovanja z vami.

Srečno 2016!

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Članki Nacionalno

Sorodni članki

Avtorji