Razgibano za zdravo telo Prostor, katerega je bilo potrebno temeljito obnoviti so mladi kar takoj vzeli za svojega.

29 Dec2015
2,414

RADLJE OB DRAVI – V petek, 18.12.2015 se je v prostorih Marenberškega mladinskega hotela odprl nov fitnes center MarnFit. Deluje pod okriljem športnega društva Marenberg, katerega člani so mladi v kraju. MarnFit center je nastal na pobudo mladih, kateri so svojo željo in idejo predstavili županu občine, ki je bil nad idejo več kot navdušen.

001

Razgibano za zdravo telo.

Prostor, katerega je bilo potrebno temeljito obnoviti so mladi kar takoj vzeli za svojega. Organizirali so se v prostovoljno ekipo polno elana zgraditi njim namenjen prostor za vadbo. Potrebno je bilo veliko dela a na koncu so s trdim delom ustvarili sodoben prostor za vadbo.

Zdravstvo in druge institucije v kraju so opazile porast prekomerne teže, kar pri mladih pomeni težavo. S povezovanjem mladih in institucij so naredili program, svetovanja prehranjevanja ter vadbo s katerim bodo reševali problematiko, ki je bila zaznana.

Mladim je storitev finančno dostopna saj je društvo neprofitno naravnano in namenjeno širši skupnosti.

Razgibano za zdravo telo.

Razgibano za zdravo telo.

V fitnes centru ponujajo poleg naprav osebo za svetovanje o pravilni vadbi, o pravilnem prehranjevanju. Če želiš intenzivnejšo vadbo pa si lahko najameš tudi osebnega trenerja. Po vsej naporni vadbi je na voljo še relaksacijska soba, ki je namenjena masaži in raznim terapijam za boljše počutje.

Vir in foto: Marenberški mladinski center Radlje ob Dravi

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Lokalno Novice

Sorodni članki

Avtorji