Vabilo za mladinske centre in druge mladinske nevladne organizacije

19 Dec2011
1,591

EKTC Maribor vljudno vabi mlade in mladinske delavce na obisk Centra eksperimentov Maribor, ki domuje na dvorcu Betnava, Streliška cesta 150 v Mariboru in k umeščanju obiska Centra eksperimentov v Vaše mladinske aktivnosti.
Center eksperimentov temelji na principu ”Science museums” in ”hands-on science” naravoslovnih ustanov po svetu (pri nas npr. Center eksperimentov Koper in Hiša eksperimentov), kjer za spodbujanje mladih in odraslih za raziskovanje naravoslovnih ved, kakor tudi za razumevanje teh, obiskovalci samostojno ali skupaj z izkušenimi demonstratorji preizkušajo izbrane, zanimive in aktualne eksperimente s področja naravoslovnih ved.
Poleg ogleda Centra eksperimentov vam ponujajo tudi možnost izvedbe kreativnih delavnic s področja kemije in tehnike. Z ogledom združene delavnice so zelo primerne za izvedbo aktivnih ustvarjalnih dni.
Center eksperimentov Maribor je odprt za posameznike in družine ob torkih med 14. in 18. uro, za skupine je zaželena predhodna najava. Po dogovoru se lahko obisk Centra eksperimentov za skupine uredi tudi kateri drug delovni dan. Najave skupin sprejemajo na elektronskem naslovu info@ektc.si ali po telefonu 059080287.
Vljudno vabljeni!
 

Vir: EKTC Maribor

 

Sorodni članki

Avtorji